Как да поръчате спално бельо от spalnobelio.com

1. Моля изберете вашата разцветка, размери и брой от секцията Продукти. След като изберете натиснете бутон „добави в поръчки“, с което вашия избор се отразява във вашата виртуална кошница. За ваше улеснение, виртуалната кошница във всеки момент показва избраните от вас продукти, стойностите им и общата им стойност.

Ако искате да поръчате различни бройки от даден артикул, напр. имате нужда от 2 плика и един долен чаршаф, моля оформете ги като 2 отделни поръчки – в единия случай изберете само 2 плика, и в другия случай само един долен чаршаф.

2. След като приключите с избора на продукти, моля натиснете върху надписа „Финализиране на поръчката“. Той се намира най-отдолу във виртуалната кошница. В страницата която се отваря, можете да направите финални промени върху поръчката си – да се откажете от продукт или да промените броя артикули от продукт

3. Попълнете данните за доставка внимателно, тъй като те ще бъдат използвани при доставката. Ако всичко е наред, ще получите потвърждение за изпратена заявка, след което ние ще се свържем с вас, за повърждение на поръчката.

Ако имате нужда от спално бельо, с размери различни от стандартните, можете да се свържете с нас от контактната форма.

Доставка
След поръчване от сайта, избраните от продукти се изпращат по посочената от Вас куриерска фирма, на посочения от вас адрес. Времето за получаване на заявката зависи от куриерската фирма. Обикновено поръчките се изпълняват до 7 работни дни.
Цената за доставка се плаща от клиента и не е включена в цената на продуктите. В случай че желаете да се откажете от поръчката, разходите за доставка остават за Ваша сметка.