Една трета от живота Ви минава в контакт със Вашето спално бельо. Затова е важно да подходите внимателно към избора му, независимо дали търсите спален комплект за деца, обзавеждате стая за възрастни и т.н.
Искам да споделя някои от предимствата и недостатъците на различните видове платове.

Обикновено хасе
Поради опростения си начин си на изработка, хасето е ценово най-ориентирата материя за спално бельо. В същото време, ако е 100% памук, със сигурност няма да запари тялото ви през нощта. Дори и не-професионалист може да забележи разликата в структурата на нишките при хасето и ранфорс. Хасето има по-рехава, и не-така добре подредена структура. Оттам и неговата по-ниска здравина и издръжливост. Все пак, дори между различните видове хасета има разлика.

Ранфорс
Тъй като има по-голяма плътност на нишките спрямо хасето, спално бельо ранфорс може далеч по-добре да поддържа температурната кондиция на тялото Ви. По-голямата плътност на плата ще запази топлината през зимата, и ще създава усещане за хлад през лятото. От друга страна спалното бельо от ранфорс е по-здраво и издръжливо, спрямо хасето, но разбира се това си има и своята цена.

2 Responses so far.

  1. Svetlana казва:

    Какво е времето за доставка след като поръчам?

You must be logged in to post a comment.