Чаршафи с ластик

Posted by on септември - 13 - 2011 with 0 Comment

Все повече хора се ориентират към използването на долен чаршаф с ластик. Тенденцията е в унисон със забързаното ни ежедневие, където е важно да се организираме и пестим време. Използването на чаршафи с ластик може да спести време около непрекъснатото оправяне на долния чаршаф на спалнята, вечното подпъхване , издърпване и т.н. Вместо това, чаршафa с ластик ще го намерите на сутринта така, както е бил и вечерта – край на необходимостта да обикаляте спалнята от всички страни за да изпънете чаршафа от всички страни.
Противно на очакванията, това удобство не оскъпвява значително поръчката.
Ако трябва да се търсят недостатъци при използването на долни чаршафи с ластик, то аз виждам единствено необходимостта да повдигнете матрака за да се подпъхне чаршафа.
Това което трябва да се знае предварително ако искате да си поръчате чаршаф с ластик е размерите на матрака – дължина, ширина и дебелина. При някои нестандартни размери матраци, е възможно да се наложи доснаждане на плат, което следва формата на матрака.
В заключение – използването на чаршаф с ластик може да бъде от полза за тези които искат да спестят време във оправянето на чаршафи.
А ето това е изгледа на чаршафа от долната страна на матракачаршафи с ластик

You must be logged in to post a comment.